Hoofd : Bestandsextensies : .mul Het dossier

.mul Bestandsextensie

Bestandstype1 Ultima Online Multi File

Ontwikkelaar Origin Systems
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is MUL file?

Spelbestand gebruikt door Ultima Online, een van de eerdere massaal online multiplayer (MMO) spellen; kan verschillende soorten gegevens opslaan, waaronder afbeeldingen, animatiegegevens, kaarten en spelitems; wordt ook gebruikt voor het toepassen van gamepatch-updates.

Meer informatie

Soms wijzigen Ultima Online-gebruikers de inhoud van MUL-bestanden om de gameplay te veranderen. Tools zoals MULTtool, Multibuilder en MulPatcher kunnen worden gebruikt. Omdat Ultima Online echter een ouder spel is, is het mogelijk dat sommige van deze programma's moeilijk te gebruiken zijn op recente besturingssystemen.

Programma's die openen MUL bestanden
Windows
Opera
MULTool
Multi Operations Utility
MulPatcher
UOSir
Linux
Opera
Macintosh
Opera

Bestandstype2 Deus Ex: HR Multiplexed Audio File

Ontwikkelaar Eidos Interactive
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.MUL optienummer2

Audiobestand gebruikt door Deux Ex: Human Revolution (DXHR), een rollenspel voor de eerste persoon; slaat audiogegevens op in een oorspronkelijke indeling die door het spel wordt gebruikt; kan worden gedemuxed naar het FMOD .FSB -formaat met de Deus Ex HR-tools van Gibbed.

Programma's die openen MUL bestanden

Over MUL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mul is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Deus Ex: HR Multiplexed Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.