Hoofd : Bestandsextensies : .mtz Het dossier

.mtz Bestandsextensie

Bestandstype1 Compressed MetaStream Scene File

Ontwikkelaar N/A
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

Wat is MTZ file?

Gecomprimeerd MetaStream 3D-scènebestand; opgeslagen in een ASCII-tekstindeling en gebruikt tags in XML-stijl om informatie over de scène op te slaan; kan opties voor algemene scènes, hiërarchieën van instanties, camera-informatie en animatiegegevens bevatten.

Meer informatie

Ongecomprimeerde scènebestanden van MetaStream gebruiken de .MTX -extensie.

Programma's die openen MTZ bestanden
Windows
Viewpoint Media Compressor
Macintosh
Viewpoint Media Compressor

Bestandstype2 MIUI Theme

Ontwikkelaar MIUI
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.MTZ optienummer2

Android-telefoonthema gebruikt door MIUI (uitgesproken als "Me UI"), een programma dat wordt gebruikt voor het wijzigen van de firmware of "ROM" van Android-apparaten; slaat een thema op dat het uiterlijk van de Android-interface aanpast.

Meer informatie

Verschillende MTZ-bestanden worden gebruikt voor verschillende Android-apparaten. Een thema voor een mobiele telefoon is bijvoorbeeld niet geschikt voor een Android eReader-apparaat.

OPMERKING: om een MTZ-thema toe te passen, moet u eerst de MIUI ROM installeren.

Programma's die openen MTZ bestanden
Android
MIUI ROM

Over MTZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mtz is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype MIUI Theme beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.