Hoofd : Bestandsextensies : .msrcincident Het dossier

.msrcincident Bestandsextensie

Bestandstype Windows Remote Assistance Invitation File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat XML

.MSRCINCIDENT optienummer

XML-bestand gebruikt door Windows Hulp op afstand, een programma waarmee externe gebruikers uw computer kunnen besturen; bevat verbindingsinformatie en inlogprivileges; gebruikt voor het uitnodigen van experts om te helpen bij het oplossen van computerproblemen.

Meer informatie

MSRCINCIDENT-bestanden worden gemaakt in Windows Hulp op afstand door "Nodig iemand die u vertrouwt te helpen" te selecteren en vervolgens de optie "Deze uitnodiging opslaan als bestand" of "E-mail gebruiken om een uitnodiging te verzenden" te kiezen .

Wanneer de ontvanger het bestand krijgt, kan hij het openen in Windows Hulp op afstand en selecteer "Help iemand die u heeft uitgenodigd" en vervolgens de "Gebruik een uitnodigingsbestand" optie om de externe sessie te starten.

OPMERKING: Windows Hulp op afstand kan worden geopend door Start → Alle programma's → Onderhoud → Windows Hulp op afstand te selecteren.

Programma's die openen MSRCINCIDENT bestanden

Over MSRCINCIDENT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .msrcincident is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Remote Assistance Invitation File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.