Hoofd : Bestandsextensies : .msk Het dossier

.msk Bestandsextensie

Bestandstype Paint Shop Pro Mask File

Ontwikkelaar Corel
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.MSK optienummer

Laagmasker gemaakt door Paint Shop Pro (PSP), een beeldbewerkingsprogramma; slaat de hoogte, breedte, resolutie en het masker op dat wordt opgeslagen als een grijswaardenafbeelding; worden gebruikt om delen van een afbeelding te bedekken of om vervagende effecten te maken.

Meer informatie

MSK-bestanden slaan grijstinten op die de verschillende gradaties van het afbeeldingsmasker definiëren. Waar het masker zwart is, is het onderliggende beeld niet zichtbaar. Maskers kunnen in Paint Shop Pro worden gemaakt met behulp van vooraf ingestelde vormen en formaten.

OPMERKING: PaintShop Photo Pro, de opvolger van Paint Shop Pro, biedt geen ondersteuning voor MSK-bestanden.

Programma's die openen MSK bestanden
Windows
Corel Paint Shop Pro

Over MSK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .msk is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Paint Shop Pro Mask File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.