Hoofd : Bestandsextensies : .msh Het dossier

.msh Bestandsextensie

Bestandstype1 Orbiter 3D Mesh File

Ontwikkelaar Martin Schweiger
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Text

Wat is MSH file?

Merkgebonden macroformaat in 3D-model gebruikt door Orbiter, een simulatieprogramma voor vrije ruimtevluchten; slaat de driedimensionale structuur van een shuttle, station of een ander ruimtevoorwerp op; maakt gebruik van ASCII-tekstopmaak en specificeert hoekpunten en netgroepen voor verschillende delen van het model, evenals de texturen ( .DDS bestanden) en materialen die op het model van toepassing zijn.

Meer informatie

MSH-bestanden worden opgeslagen in de map \ Meshes \ van de software-installatie.

Programma's die openen MSH bestanden
Windows
Orbiter

Bestandstype2 Visual Communicator Project File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.MSH optienummer2

Filmproject gemaakt met Visual Communicator; bevat videoclips, audiobestanden, afbeeldingen en aangepaste knipsels en effecten van tekst; gebruikt voor het maken van video van professionele kwaliteit; vergelijkbaar met een Windows Movie Maker Project ( .MSWMM bestand).

Meer informatie

Serious Magic, de oorspronkelijke ontwikkelaar van Visual Communicator, is in 2006 overgenomen door Adobe Systems.

Programma's die openen MSH bestanden
Windows
Serious Magic Visual Communicator

Over MSH bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .msh is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Visual Communicator Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.