Hoofd : Bestandsextensies : .mrxs Het dossier

.mrxs Bestandsextensie

Bestandstype MIRAX Virtual Slide File

Ontwikkelaar Carl Zeiss MicroImaging
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.MRXS optienummer

Afbeeldingsbestand gemaakt door MIRAX-compatibele microscoop digitale dia-scanners zoals de Carl Zeiss MIRAX-serie of de 3DHISTECH Pannoramic-reeks; slaat afbeeldingen op van meerdere voorbeeldmonsters van glasplaatjes op een enkele gedigitaliseerde virtuele dia; gebruikt voor het archiveren en analyseren van microscoopafbeeldingen.

Meer informatie

MIRAX-dia's kunnen analyses zijn onder meerdere weergaveomstandigheden. Ze kunnen bijvoorbeeld worden vergroot en de kleur, helderheid en het contrast kunnen worden aangepast. Bovendien ondersteunen ze de verwerking van TL-dia's.

OPMERKING: de toepassing Pannoramic Viewer is hetzelfde programma als het programma "MIRAX Viewer". Het is ontwikkeld door 3DHISTECH.

Programma's die openen MRXS bestanden

Over MRXS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mrxs is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype MIRAX Virtual Slide File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.