Hoofd : Bestandsextensies : .mrb Het dossier

.mrb Bestandsextensie

Bestandstype Multiple Resolution Bitmap File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.MRB optienummer

Bitmapafbeeldingsbestand met verschillende resoluties van een afbeelding; bevat instellingen die elke afbeelding markeren voor een specifieke resolutie en type weergave; voorkomt dat afbeeldingen worden uitgerekt of te groot of te klein worden weergegeven; helpt ook om kleuren nauwkeuriger in kaart te brengen op verschillend ogende displays.

Meer informatie

MRB-bestanden kunnen worden gemaakt met Microsoft Multiple Resolution Bitmap Compiler (MRBC) in oudere Microsoft Windows SDK's. Ze kunnen ook in andere Microsoft C / C ++ -software worden gemaakt.

MRB-afbeeldingsbestanden werden vaak gebruikt bij het compileren van helpdocumentatie met behulp van de oudere helpcompilers van Microsoft (HC30.EXE, HC31.EXE, HCP.EXE en HCW .EXE).

OPMERKING: omdat MRB-bestanden meerdere onbewerkte bitmaps kunnen bevatten, kunnen deze zeer groot worden in vergelijking met andere gecomprimeerde afbeeldingen.

Programma's die openen MRB bestanden
Windows
Microsoft Visual C++

Over MRB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mrb is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Multiple Resolution Bitmap File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.