Hoofd : Bestandsextensies : .mpk Het dossier

.mpk Bestandsextensie

Bestandstype1 Project64 Memory Pack File

Ontwikkelaar Project64
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

Wat is MPK file?

Controller-pakket (MemPak) bestand voor een Nintendo 64-emulator; slaat gegevens op die in de Project64-emulator kunnen worden geladen, zoals opgeslagen spellen of gebruikersinstellingen; functioneert hetzelfde als een controller-pakket voor de eigenlijke N64-console.

Meer informatie

Als u gegevens uit een MPK-bestand wilt laden, moet het bestand worden geselecteerd met een invoerplug-in, zoals de invoegtoepassing van Jabo. De gegevens worden dan automatisch geladen.

Programma's die openen MPK bestanden
Windows
Project64

Bestandstype2 ArcGIS Map Package

Ontwikkelaar ESRI
Categorie GIS-bestanden
Formaat Binary

.MPK optienummer2

Packaged map-bestand gemaakt door ArcMap, een GIS-mappingprogramma dat is meegeleverd met ESRI ArcGIS Desktop; slaat zowel het .MXD -bestand als alle gegevens voor de kaart op, zelfs als de gegevens zich oorspronkelijk op externe of ongelijksoortige locaties bevinden; gebruikt voor het opslaan van een geconsolideerde, op zichzelf staande kaart en deze te delen met een gebruiker op een andere locatie.

Meer informatie

Om een kaartenpakket te maken, downloadt ArcMap eerst alle gegevens en combineert het vervolgens met het MXD-bestand in het resulterende MPK-bestand. Dit is handig voor het bekijken van kaarten zonder toegang te hebben tot de benodigde gegevensverbindingen om de kaartinhoud te bekijken.

Om een MPK-bestand uit te pakken, sleept u het bestand naar ArcMap of klikt u met de rechtermuisknop op het bestand en selecteert u "Uitpakken". " Standaard worden kaartpakketten geëxtraheerd naar de map [[user] \ Documents \ ArcGIS \ Packages \.

OPMERKING: MPK-bestanden zijn geïntroduceerd met ArcGIS versie 10 en zijn niet compatibel met eerdere versies van de software.

Programma's die openen MPK bestanden
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Over MPK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mpk is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ArcGIS Map Package beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.