Hoofd : Bestandsextensies : .mpgindex Het dossier

.mpgindex Bestandsextensie

Bestandstype Adobe MPEG Index File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.MPGINDEX optienummer

Videocache gemaakt door verschillende Adobe-producten, waaronder Premiere Pro; bewaart MPEG-videogegevens die in het programma zijn geïmporteerd; maakt gebruik van een eigen indeling waarmee de software sneller voorbeelden kan genereren.

Meer informatie

MPGINDEX-bestanden worden in de cache opgeslagen wanneer nieuwe video's worden geïmporteerd. Dit biedt de Adobe-software een aanzienlijke prestatieverbetering bij het openen van video-inhoud. Er kan echter een vertraging optreden wanneer de videogegevens voor de eerste keer in de cache worden opgeslagen.

OPMERKING: MPGINDEX-bestanden zijn eigenlijk gemaakt door Adobe Media Encoder, een softwarecomponent die is inbegrepen bij Adobe-toepassingen zoals Premiere Pro, After Effecten en Encore.

Programma's die openen MPGINDEX bestanden
Windows
Adobe After Effects
Adobe Premiere Pro
Macintosh
Adobe After Effects
Adobe Premiere Pro
Adobe Encore CS6

Over MPGINDEX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mpgindex is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe MPEG Index File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.