Hoofd : Bestandsextensies : .mpf Het dossier

.mpf Bestandsextensie

Bestandstype1 Microsoft Media Package FIle

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

Wat is MPF file?

Mediabestand gebruikt door Microsoft Clip Organizer, een programma dat clipart-afbeeldingen voor Microsoft Office-toepassingen beheert; bevat .WMF bestanden, illustraties en trefwoorden in een gecomprimeerd pakket.

Meer informatie

MPF-bestanden vervangen .CIL bestanden sinds Microsoft Clip Organizer 2002. Ze kunnen worden gedownload van de Microsoft Office Online Clip Art-website.

Programma's die openen MPF bestanden
Windows
Microsoft Clip Organizer

Bestandstype2 MainActor Project File

Ontwikkelaar MainConcept
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.MPF optienummer2

Project gemaakt door MainActor, een bewerkings- en conversieprogramma voor videoclips; bevat videoprojectinstellingen en voorkeuren; kan worden geëxporteerd naar verschillende andere video-indelingen.

Meer informatie

MainActor is stopgezet in mei 2007 en wordt niet langer ondersteund.

Programma's die openen MPF bestanden
Windows
MainConcept MainActor
Linux
MainConcept MainActor

Over MPF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mpf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype MainActor Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.