Hoofd : Bestandsextensies : .mp4.infovid Het dossier

.mp4.infovid Bestandsextensie

Bestandstype Parrot AR Drone and Gyro Flyer Video

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.MP4.INFOVID optienummer

Overgangsvideoformaat gemaakt door verschillende modellen van de Parrot AR Drone en Gyro Flyer, een radiografisch bestuurbare vliegende quadcopterhelikopter gebouwd door het Franse bedrijf Parrot; mp4.infovid-bestanden worden gemaakt omdat de Parrot iOS-opnameapp in één indeling opneemt en deze vervolgens converteert naar .MP4 zodra het opnameproces wordt gestopt.

Meer informatie

Als deze videoconversie wordt onderbroken, hetzij door de gebruiker die de vlucht-app verlaat voordat de opname is voltooid, de batterij van de drone leeg raakt, of als de drone crasht, zijn de video's niet geconverteerd en blijven de oorspronkelijke formaatstatus.

De tip van de fabrikant in een dergelijk scenario is om deze tijdelijke bestanden niet aan te raken of te hernoemen, maar gewoon de AR.Drone 2 aan te zetten, de USB-stick aan te sluiten en videobestanden worden binnenkort opnieuw verwerkt.

Programma's die openen MP4.INFOVID bestanden
Windows
Microsoft Windows Media Player
VideoLAN VLC media player
Corel VideoStudio
Microsoft Windows Video
DVDVideoSoft Free MP4 Video Converter
CyberLink Media Suite
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Eltima Elmedia Player
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Over MP4.INFOVID bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mp4.infovid is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Parrot AR Drone and Gyro Flyer Video beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.