Hoofd : Bestandsextensies : .mp21 Het dossier

.mp21 Bestandsextensie

Bestandstype1 AXMEDIS MPEG-21 Object

Ontwikkelaar AXMEDIS
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

Wat is MP21 file?

Mediabestand opgeslagen in het AXDEDIS-inhouddistributieformaat; kan meerdere soorten media bevatten, zoals afbeeldingen, video en audiogegevens; kan ook metadata en DRM-kopieerbeveiligingsinformatie bevatten.

Meer informatie

MP21-bestanden lijken op .AXM -bestanden, maar ze hebben een meer gecomprimeerde indeling gebruikt en kunnen sneller worden geopend. MP21-bestanden kunnen worden gemaakt met AXMEDIS Editor en geopend met AXMEDIS Player.

Programma's die openen MP21 bestanden
Windows
AXMEDIS Editor
AXMEDIS Player

Bestandstype2 MPEG-21 Multimedia File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.MP21 optienummer2

Media-opslagformaat ontwikkeld door de Moving Picture Experts Group (MPEG); gebaseerd op een "meta-box" -indeling die audio- of videogegevens bevat die worden aangeduid als het "digitale item"; bevat ook metagegevens die de media beschrijven.

Meer informatie

MPEG-21-bestanden gebruiken meestal de bestandsextensie .M21 .

Programma's die openen MP21 bestanden

Over MP21 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mp21 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype MPEG-21 Multimedia File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.