Hoofd : Bestandsextensies : .motn Het dossier

.motn Bestandsextensie

Bestandstype Apple Motion Generator Project Template

Ontwikkelaar Apple
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.MOTN optienummer

Een MOTN-bestand is een projectsjabloon met een generator gemaakt door Apple Motion, een toepassing voor bewegende beelden. Het slaat informatie op over een generator, inclusief de duur en plaatsing van de generator. MOTN-bestanden bevatten niet de werkelijke media waaruit de generator bestaat alleen verwijzingen naar de media.

Meer informatie

Generatoren zijn afbeeldingen die zijn ontworpen om video te verbeteren, zoals een gekleurde achtergrond, een geanimeerd of statisch patroon of een verloop. Ze kunnen ook teksttekens bevatten voor aftellende animaties of tijdcodes.

Apple Motion gebruikt verschillende extensies voor het opslaan van verschillende projecttypen. Titels gemaakt in Motion worden opgeslagen als .MOTI bestanden, effecten worden opgeslagen als .MOEF bestanden en overgangen worden opgeslagen als .MOTR bestanden.

Standaard worden MOTN-bestanden opgeslagen in de volgende map in macOS:

/ Gebruikers / gebruikersnaam / Films / Bewegingssjablonen / Generatoren /

MOTN-bestanden worden gewoonlijk aangetroffen in de map "Generators", vergezeld van twee .PNG thumbnail-voorbeelden, een .MOV preview van de MOTN-generator en een mediamap die alle media opslaat die aan het generatorproject zijn gekoppeld.

Apple Motion wordt gebruikt om generatoren, effecten, overgangen en titels voor videoprojecten te creëren. Het wordt meestal gebruikt naast een video-editor om een effect, titel, overgang te creëren, die vervolgens wordt geëxporteerd en geïmporteerd in de video-editor. Beweging wordt meestal gebruikt met Final Cut Pro vanwege het vergelijkbare uiterlijk en de integratie met de video-editor.

Programma's die openen MOTN bestanden
Macintosh
Apple Motion

Over MOTN bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .motn is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Apple Motion Generator Project Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.