Hoofd : Bestandsextensies : .moi Het dossier

.moi Bestandsextensie

Bestandstype MOI Video File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.MOI optienummer

Bestand gemaakt door digitale camcorders om informatie over een .MOD MPEG-2 video-opname op te slaan; bevat gegevens zoals versie, datum, duur, codec en bitrate; gebruikt door een reeks videorecorders, waaronder de JVC Everio-serie, de Canon FS100 en sommige camcorders van Panasonic.

Meer informatie

OPMERKING: MOI-bestanden bevatten geen echte videogegevens. Ze worden alleen gebruikt voor het beschrijven van een bijbehorend MOD-bestand. Gebruik een MOD-converterprogramma zoals iOrgSoft Mod Converter om een MOD-bestand naar een ander videoformaat te converteren.

Programma's die openen MOI bestanden

Over MOI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .moi is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype MOI Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.