Hoofd : Bestandsextensies : .mogrt Het dossier

.mogrt Bestandsextensie

Bestandstype Adobe Motion Graphics Template

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.MOGRT optienummer

Een MOGRT bevat een grafische bewegingssjabloon gemaakt door After Effects voor gebruik in Premiere Pro. Het slaat grafische elementen op, zoals tekst en vormen, en bevat de lay-out- en bewegingsinformatie voor elk van de elementen. MOGRT-bestanden worden vaak gebruikt voor titels, overlays, slates, bijschriften, ondertitels en credits.

Meer informatie

MOGRT-sjablonen worden gebruikt om soortgelijke bewegende beelden met vergelijkbare thema's en inhoud meer tijdefficiënt te reproduceren. Deze sjablonen worden gemaakt in After Effects, een videomapprogramma met bewegende beelden, dat moet worden geopend en ingevoegd in een project in Premiere Pro, een videobewerkingsprogramma. Hoewel deze sjablonen zijn gemaakt in After Effects, kunnen ze niet worden geopend door After Effects.

U kunt een MOGRT-sjabloon maken met behulp van het venster "Essential Graphics" in After Effects. Als u het paneel wilt openen en een sjabloon wilt maken, selecteert u Venster → Essentiële afbeeldingen, past u de sjabloon aan en klikt u op [b] Motion Graphics Template exporteren ... [/ m].

After Effects wordt geleverd met standaardsjablonen voor themapakketten voor sport, nieuws en videogames. Deze MOGRT-sjablonen bevinden zich in de map "Essential Graphics", die zich in de installatiemap "Adobe After Effects CC [year]" bevindt.

OPMERKING: MOGRT-sjablonen hebben .AECAP -sjablonen vervangen in Adobe Creative Cloud ( CC) 2017. AECAP-sjablonen werden gebruikt door versies 14.0 en 14.1 van After Effects. Adobe verving al snel AECAP-sjablonen in latere versies van After Effects met MOGRT-sjablonen.

Programma's die openen MOGRT bestanden
Windows
Adobe Premiere Pro
Macintosh
Adobe Premiere Pro

Over MOGRT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mogrt is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Motion Graphics Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.