Hoofd : Bestandsextensies : .moff Het dossier

.moff Bestandsextensie

Bestandstype Sony Video Data File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.MOFF optienummer

Een MOFF-bestand is een gegevensbestand dat wordt gebruikt door Sony PlayMemories, een programma dat wordt gebruikt voor het beheren en bewerken van video's en afbeeldingen. Het bevat metadata over afbeeldingen of video waarnaar wordt verwezen door PlayMemories om ze te ordenen. MOFF-bestanden kunnen ook GPS-gegevens bevatten die zijn vastgelegd door een Actioncam-camera (met een GPS-functie) die aangeeft waar de video is vastgelegd.

Meer informatie

MOFF-bestanden worden meestal door PlayMemories gemaakt om afbeeldingen en video's die worden afgespeeld te indexeren of om GPS-gegevens op te slaan van een ActionCam die eerder in het geheugen van de camera was opgeslagen. MOFF-bestanden die Actioncam GPS-gegevens opslaan, worden gegenereerd bij het importeren van .MP4 bestanden op de camera naar het PlayMemories-programma.

PlayMemories werd in 2012 uitgebracht als vervanging voor de Picture Motion Browser (PMB). In PMB werden MOFF-bestanden gebruikt voor het opslaan van een index van opgenomen analysegegevens voor Sony-video. De MOFF-bestanden werden meestal vergezeld door .MODD bestanden om een film te analyseren die is opgeslagen in een .M2TS bestand.

Omdat MOFF-bestanden geen echte videogegevens bevatten, kunt u MOFF-bestanden verwijderen en toch de afbeelding bekijken of video geassocieerd met hen. De GPS- of analysegegevens zijn echter niet beschikbaar voor de bijbehorende video of afbeelding.

OPMERKING: MOFF-bestanden die GPS-gegevens bevatten, kunnen worden geconverteerd naar meer populaire indelingen, zoals .KML of .GPX , met behulp van GPSBabel.

Programma's die openen MOFF bestanden

Over MOFF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .moff is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Sony Video Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.