Hoofd : Bestandsextensies : .mobileprovision Het dossier

.mobileprovision Bestandsextensie

Bestandstype Xcode Mobile Provisioning Profile

Ontwikkelaar Apple
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.MOBILEPROVISION optienummer

Bestand gebruikt door Apple Xcode, een software-ontwikkeling IDE die vaak wordt gebruikt voor het maken van iPhone-apps; bevat een voorzieningenprofiel, waarmee een app kan worden geüpload naar een beperkt aantal iPhones of iPads terwijl deze nog in ontwikkeling is.

Meer informatie

Provisioningprofielen kunnen worden aangemaakt via de iOS Provisioning Portal, die zich bevindt in het gedeelte Developer Resources van Apple's Member Center-webportal. Provisioningprofielen kunnen alleen door geregistreerde ontwikkelaars worden gemaakt en ze moeten worden toegewezen aan een iPhone of iPad met behulp van het unieke serienummer van het apparaat.

Zodra een provisioningprofiel is geïmporteerd via Xcode, kan de applicatie die aan het profiel is gekoppeld worden geüpload naar het testapparaat en uitgevoerd.

Programma's die openen MOBILEPROVISION bestanden
Macintosh
Apple Xcode

Over MOBILEPROVISION bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mobileprovision is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Xcode Mobile Provisioning Profile beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.