Hoofd : Bestandsextensies : .mm Het dossier

.mm Bestandsextensie

Bestandstype1 FreeMind Mind Map

Ontwikkelaar FreeMind
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is MM file?

Een MM-bestand is een visueel diagram dat is gemaakt door FreeMind, een mindmapping-toepassing die is geschreven in Java. Het bevat een diagram dat bestaat uit tekst, knooppunten, takken, vormen en pictogrammen die ideeën vertegenwoordigen. MM-bestanden kunnen worden gebruikt voor brainstormen, onderwerpen onderzoeken, projecten volgen, notities maken, enz.

Meer informatie

MM-bestand geopend in FreeMind 1

Wanneer u een kaart in FreeMind maakt, wordt het MM-bestand gemaakt om de inhoud op te slaan. U kunt het bestand opnieuw openen om de inhoud te bewerken of u kunt het bestand exporteren naar andere indelingen zoals .HTML , .XHTML , .PNG , .JPEG , .PDF en .SVG .

FreeMind is ontworpen om u te helpen ideeën visueel te organiseren. U kunt kaarten maken die bestaan uit ideeën die in knooppunten zijn geplaatst en die kunnen worden verbonden met andere knooppunten en afbeeldingen. FreeMind is een open source-programma en is beschikbaar als gratis download.

Programma's die openen MM bestanden
Windows
MindGenius
XMind
Seavus iMindQ
Linux
XMind
FreeMind
Android
Seavus iMindQ
Macintosh
XMind
Seavus iMindQ
iOS
Seavus iMindQ

Bestandstype2 NeXtMidas Macro File

Ontwikkelaar Technology Management Associates
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat Text

.MM optienummer2

Macro-bestand gebruikt door NeXtMidas, een MIDAS-signaalverwerkingsraamwerk op een netwerk; bevat een reeks opdrachten die worden gebruikt om processen binnen de NeXtMidas-toepassing te automatiseren; kan procedures en subroutines bevatten.

Meer informatie

Macro's zijn handig in gebruik, omdat ze lange reeksen opdrachten automatiseren die vaak worden uitgevoerd. Er zijn twee soorten macro's die door NeXtMidas worden gebruikt. Eén type is een geïnstalleerde macro met standaardwaarden die aan zijn parameters zijn toegewezen. Dit type kan worden geïnstalleerd door het toe te voegen aan het opdrachtwoordenboek. Het tweede type is een gebruikersmacro, wat een niet-geïnstalleerde macro is. Dit type kan geen standaardparameterwaarden hebben die door het systeem worden gegeven.

MIDAS staat voor Multi-user Interactive Development and Analysis System. NeXtMidas is een netwerkversie van de MIDAS-shell die in Java is geschreven. Het wordt gebruikt voor het manipuleren van gedigitaliseerde signalen en andere gegevens van signaalverzamelings- en verwerkingssystemen. De primaire werkingsmodus reageert op tekstopdrachten, waardoor het gebruik van MM-macrobestanden belangrijk is.

OPMERKING: NeXtMidas vereist Java 6 of hoger om te worden uitgevoerd.

Programma's die openen MM bestanden

Bestandstype3 Objective-C++ Source File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.MM optienummer3

Broncodebestand geschreven in de programmeertalen Objective-C en C ++; verschilt van een .M bestand, dat alleen Objective-C code bevat; gebruikt voor het opnemen van C ++ code in Mac-gebaseerde applicaties.

Programma's die openen MM bestanden
Windows
Richardson EditRocket
IDM UltraEdit
Linux
Richardson EditRocket
IDM UltraEdit
Macintosh
Richardson EditRocket
Apple Xcode
IDM UltraEdit

Over MM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Objective-C++ Source File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.