Hoofd : Bestandsextensies : .mlx Het dossier

.mlx Bestandsextensie

Bestandstype MATLAB Live Script

Ontwikkelaar The MathWorks
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat N/A

.MLX optienummer

Een MLX-bestand bevat een script gemaakt door MATLAB van MathWorks, een toepassing die wordt gebruikt voor wiskundige berekeningen. Het slaat een script op in het Live Script-bestandsformaat, dat MATLAB-code, ingesloten uitvoer, vergelijkingen, afbeeldingen en opgemaakte tekst bevat. Met MLX-bestanden kunnen gebruikers interactieve documenten maken door opdrachten en hun uitvoer te combineren met afbeeldingen en opgemaakte tekst.

Meer informatie

MLX-bestanden lijken op .M -bestanden, maar hebben verschillende verschillen. MLX-bestanden worden opgeslagen in Live Script-indeling in plaats van platte tekst. MLX-bestanden worden weergegeven met code in de Live-editor en u kunt opgemaakte tekst toevoegen en bekijken in de Live-editor. M-bestanden worden weergegeven in het opdrachtvenster en moeten worden gepubliceerd om te bekijken. MLX-bestanden kunnen ook op verschillende locaties worden gebruikt, terwijl tekens in M-bestanden niet compatibel zijn in alle landinstellingen.

U kunt een MLX-bestand opslaan als een M-bestand door Bestand → Opslaan → Opslaan als ... te selecteren. op het tabblad "Live Editor". Selecteer vervolgens "MATLAB-codebestanden (* .m)" als "Opslaan als type".

Programma's die openen MLX bestanden
Windows
The MathWorks MATLAB
Linux
The MathWorks MATLAB
Macintosh
The MathWorks MATLAB

Over MLX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mlx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype MATLAB Live Script beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.