Hoofd : Bestandsextensies : .mix Het dossier

.mix Bestandsextensie

Bestandstype1 Command & Conquer Data File

Ontwikkelaar Westwood Studios
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

Wat is MIX file?

Spelgegevensbestand gebruikt door de opdracht & Verover (C & C) real-time strategiespellen; kan spelscenario's, films, muziek en geluiden bevatten; voorbeelden van MIX-bestanden die met C & C-games zijn geïnstalleerd, zijn 'conquer.mix', 'local.mix', 'movies.mix' en 'music.mix'.

Meer informatie

Spellen met MIX-gegevensbestanden omvatten:

Programma's die openen MIX bestanden
Windows
Westwood Studios Command & Conquer games

Bestandstype2 3ds Max Motion Mixer File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

.MIX optienummer2

Animatiebestand gemaakt door de Motion Mixer-component van de 3ds Max animatie- en modelleringssoftware; slaat een multi-track mix van motion clips op, die worden opgeslagen in .BIP of .XAF bestanden; gebruikt voor het compositeren van meerdere bewegingen in een enkele animatie.

Meer informatie

Motion Mixer-mixen slaan informatie op die lijkt op de structuur van een multi-track audiomix. De bewegingsclips zijn vergelijkbaar met audioclips, omdat gebruikers clips overal op de tijdlijn kunnen plaatsen en overgangen en effecten kunnen toevoegen.

MIX-bestanden kunnen op verschillende tweevoetige modellen (modellen met twee poten) opnieuw worden gebruikt. Ze kunnen ook worden geproduceerd met een "afmix", die kan worden gebruikt voor het corrigeren en effenen van abnormale of zenuwachtige animaties.

Programma's die openen MIX bestanden
Windows
Autodesk 3ds Max

Bestandstype3 Microsoft Image Exchange File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.MIX optienummer3

Vectorafbeelding gemaakt door PhotoDraw 2000, een tekenprogramma dat is meegeleverd met Microsoft Office 2000; ondersteunt zowel vector- als rasterafbeeldingen; gebruikt voor het opslaan van afbeeldingen die kunnen worden opgenomen in Microsoft Office-documenten.

Meer informatie

MIX-bestanden zijn oorspronkelijk ontworpen voor gebruik met Microsoft Picture It !, de voorloper van PhotoDraw 2000. Picture It! werd onderdeel van de Microsoft Digital Image Suite, die in 2006 werd stopgezet. Veel van de functies van de suite waren echter opgenomen in het besturingssysteem Windows Vista.

OPMERKING: PhotoDraw 2000 werd stopgezet na versie 2.

Programma's die openen MIX bestanden
Windows
Microsoft Picture It!
Microsoft Digital Image Pro

Bestandstype4 MotoGP Game File

Ontwikkelaar Milestone
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.MIX optienummer4

Gameplay-bestand gebruikt door MotoGP, een motorrace-racegame; bestanden bevatten gegevens met betrekking tot spelervaring zoals geluidseffecten, fiets-, track- en rijdersgegevens; gebruikt door alle pc-edities van MotoGP.

Meer informatie

MotoGP is het officiële videospel van Grand Prix motorracoworens. Het beschikt over renners, teams, carrièremodus en multiplayer-modus. Het is beschikbaar voor verschillende spelplatformen, waaronder PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Vita en pc.

OPMERKING: Climax Racing ontwikkelde eerst de MotoGP en werd in 2006 overgenomen door Buena Vista Studios en kreeg de nieuwe naam Black Rock Studio. Climax Racing / Black Rock Studio ontwikkelde de eerste 5 MotoGP-games tot MotoGP 07 voor het pc-platform. Milestone ontwikkelde de meest recente game, MotoGP 13.

Gemeenschappelijk MIX bestandsnamen

Bikes.mix - Bestand met gegevens voor het uiterlijk van de fiets.

Rider.mix - Bestand met gegevens voor het uiterlijk van de rijder.

Programma's die openen MIX bestanden

Over MIX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mix is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype MotoGP Game File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.