Hoofd : Bestandsextensies : .mip Het dossier

.mip Bestandsextensie

Bestandstype Multiple Image Print File

Ontwikkelaar Corel
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.MIP optienummer

Afbeeldingsbestand oorspronkelijk gemaakt voor Paint Shop Pro, een beeldbewerkingsprogramma dat nu bekend staat als PaintShop Photo Pro; bevat meerdere resoluties van dezelfde .BMP afbeelding; vaak gebruikt voor texture mapping-doeleinden.

Meer informatie

Met MIP-bestanden kunnen gebruikers afbeeldingen opslaan die zijn geoptimaliseerd voor specifieke formaten. Op deze manier hoeven afbeeldingen niet te worden uitgerekt of gecomprimeerd om te passen. Een MIP-afbeelding van 512x512 pixels kan bijvoorbeeld ook een 32x32 pixelversie bevatten voor een miniatuurlogo.

Programma's die openen MIP bestanden

Over MIP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mip is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Multiple Image Print File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.