Hoofd : Bestandsextensies : .mim Het dossier

.mim Bestandsextensie

Bestandstype Multi-Purpose Internet Mail Message File

Ontwikkelaar Internet Engineering Task Force
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

.MIM optienummer

Een MIM-bestand is een gecodeerd bestand dat wordt gebruikt door e-mailprogramma's met 8-bits gegevens of andere tekens naast de Amerikaanse ASCII-tekenset. Het wordt gebruikt om 8-bits inhoud te ondersteunen, zoals bestandsbijlagen, in plaats van standaard 7-bits berichten die normaal via e-mail worden verzonden. MIM-bestanden bevatten meestal de MIME-versie, het inhoudstype en de coderingsmethode.

Meer informatie

MIM-bestanden kunnen verschijnen als onderdeel van een e-mailbericht, of ze kunnen als afzonderlijke bijlage worden opgenomen. Ze worden vaak automatisch gedecodeerd door e-mailprogramma's, maar kunnen ook worden gedecodeerd met behulp van een afzonderlijk decoderingshulpprogramma.

Programma's die openen MIM bestanden
Windows
Microsoft Outlook
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
Corel WinZip
ESTsoft ALZip
Mozilla Thunderbird
Microsoft Outlook Express
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
Mozilla Thunderbird
KMail
Macintosh
Microsoft Outlook
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Mozilla Thunderbird
Microsoft Outlook Express
Microsoft Outlook 2016
Apple Mail

Over MIM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mim is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Multi-Purpose Internet Mail Message File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.