Hoofd : Bestandsextensies : .miff Het dossier

.miff Bestandsextensie

Bestandstype Magick Image File

Ontwikkelaar ImageMagick
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Text and Binary

.MIFF optienummer

Afbeeldingsformaat dat wordt gebruikt door ImageMagick, een programma dat wordt gebruikt voor het bekijken, bewerken en converteren van afbeeldingsindelingen; slaat een of meer bitmapafbeeldingen op, samen met eventuele metagegevens, zoals de auteur, copyright, afbeeldingskleurprofielen en opmerkingen.

Meer informatie

Een MIFF-bestand wordt opgeslagen in de platformonafhankelijke Magick Image File Format (MIFF) en bestaat uit een koptekst en een binair beeldgegevensgedeelte. De koptekstsectie bestaat uit sleutel = waardecombinaties die de afbeelding in platte tekst beschrijven. De binaire afbeeldingsgegevenssectie wordt geformatteerd afhankelijk van de klasse die is gedefinieerd in de koptekst, die DirectClass of PseudoClass is. De gegevens kunnen ook zijn gecomprimeerd met Zip, BZip gecomprimeerd, run-length gecodeerd of ongecomprimeerd.

Programma's die openen MIFF bestanden
Windows
ImageMagick
Linux
ImageMagick
Macintosh
ImageMagick

Over MIFF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .miff is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Magick Image File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.