Hoofd : Bestandsextensies : .mfw Het dossier

.mfw Bestandsextensie

Bestandstype1 Mamiya Camera Raw File

Ontwikkelaar Mamiya
Categorie Camera Raw-bestanden
Formaat Binary

Wat is MFW file?

Onbewerkte afbeeldingsindeling die wordt gebruikt door digitale camera's van Mamiya; vergelijkbaar met de bestandsextensie .MEF ; bevat afbeeldingsgegevens in een niet-gecomprimeerde indeling die op dezelfde manier wordt weergegeven als de sensor van de camera; foto-instellingen zoals helderheid en belichting kunnen worden gewijzigd door de software te bewerken nadat de afbeelding in de computer is geïmporteerd.

Programma's die openen MFW bestanden

Bestandstype2 MobileFrame Workflow Pack File

Ontwikkelaar MobileFrame
Categorie Plugin bestanden
Formaat Binary

.MFW optienummer2

Bestand gebruikt door MobileFrame Desktop, een administratieve toepassing voor de mobiele applicatieomgeving van MobileFrame; bevat extra workflow-functies die worden gebruikt bij het ontwikkelen van mobiele applicaties voor de MobileFrame-omgeving.

Meer informatie

De extra functies in MFW-bestanden zijn beschikbaar voor alle systeemcomponenten wanneer de MFW-bestanden in de software worden geïmporteerd.

Programma's die openen MFW bestanden

Over MFW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mfw is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype MobileFrame Workflow Pack File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.