Hoofd : Bestandsextensies : .met Het dossier

.met Bestandsextensie

Bestandstype1 eMule Resource File

Ontwikkelaar eMule
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is MET file?

Bestand gebruikt door eMule, een peer-to-peer programma om online bestanden te delen; bevat koppelingen naar downloadbronnen en hun servers; kan ed2k (eDonkey Network) serveradressen, bestandsnamen, bestandsgrootten, hash-sets en statistieken opslaan.

Meer informatie

MET-bestanden worden gebruikt voor het maken van een back-up en voor het opslaan van lijsten en geschiedenissen van downloadlocaties, zodat downloads op een later tijdstip kunnen worden voortgezet.

Programma's die openen MET bestanden

Bestandstype2 Presentation Manager Metafile

Ontwikkelaar IBM
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.MET optienummer2

Metafile oorspronkelijk gemaakt door IBM's Presentation Manager, een OS / 2-programma dat wordt gebruikt om presentaties te maken; kan zowel raster- als vectorafbeeldingen bevatten; gebruikt door Presentation Manager en andere bedrijfstoepassingen als een standaard metafile-indeling.

Meer informatie

Hoewel MET-bestanden in de jaren 90 populairder waren, worden ze niet vaak meer gebruikt.

Programma's die openen MET bestanden
Windows
ACD Systems Canvas
CorelDRAW
Macintosh
Planamesa NeoOffice

Over MET bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .met is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Presentation Manager Metafile beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.