Hoofd : Bestandsextensies : .md5 Het dossier

.md5 Bestandsextensie

Bestandstype MD5 Checksum File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.MD5 optienummer

Een MD5-bestand is een controlesombestand dat wordt gebruikt om de integriteit van een schijf, schijfkopie of een gedownload bestand te controleren. Het slaat een controlesom op, een waarde die is gemaakt op basis van een algoritme op basis van het aantal bits in het bestand. MD5-bestanden worden soms gegenereerd wanneer een schijfkopie wordt gemaakt.

Meer informatie

MD5-bestanden werken op dezelfde manier als menselijke vingerafdrukken. Ze zijn uniek en worden gebruikt om identiteit te verifiëren. Dit is met name belangrijk om veiligheidsredenen in het geval een bestand is gewijzigd voor kwaadwillige doeleinden of beschadigd is door een schijffout of onvolledige bestandsoverdracht.

OPMERKING: Standaard MD5-controlesommen zijn 32 tekens lang, waarvoor 16 bytes of 128 nodig zijn bits.

Programma's die openen MD5 bestanden
Windows
Smart Projects IsoBuster
SlavaSoft FSUM
StorageCraft ShadowProtect
FlashPlayerPro.com MD5 Checksum Verifier
Md5Checker
MD5summer
Macintosh
checkSum+

Over MD5 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .md5 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype MD5 Checksum File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.