Hoofd : Bestandsextensies : .mcmeta Het dossier

.mcmeta Bestandsextensie

Bestandstype Minecraft Animation File

Ontwikkelaar Mojang
Categorie Spelbestanden
Formaat Text

.MCMETA optienummer

Een MCMETA-bestand is een animatieconfiguratiebestand gelezen door Minecraft, een populair spel waarbij de gebruiker breekt en blokken plaatst om structuren te bouwen en de virtuele wereld te verkennen. Het bevat animatiegegevens die worden gebruikt om het uiterlijk van de Minecraft-wereld te creëren.

Meer informatie

Het pack.mcmeta-bestand vergezelt elke animatie in het spel. Om dit bestand te maken, kunt u een eenvoudige teksteditor gebruiken zoals Kladblok of Notepad ++. Door dit bestand te bewerken, kunt u uw Minecraft-ervaring aanpassen.

Een regel uit een MCMETA-bestand kan er als volgt uitzien:

{"animation": {"frametijd"; 8}}

OPMERKING: Minecraft verwijst naar het MCMETA-bestand, het is niet bedoeld om het te openen.

Gemeenschappelijk MCMETA bestandsnamen

pack.mcmeta - Resourcepakket waarmee spelers texturen, muziek, geluiden, lettertypen en andere instellingen kunnen aanpassen zonder de programmacode te hoeven wijzigen.

Programma's die openen MCMETA bestanden
Windows
Microsoft Notepad
Mojang Minecraft
Linux
Mojang Minecraft
Macintosh
Mojang Minecraft

Over MCMETA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mcmeta is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Minecraft Animation File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.