Hoofd : Bestandsextensies : .mbs Het dossier

.mbs Bestandsextensie

Bestandstype Opera Mailbox File

Ontwikkelaar Opera Software
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.MBS optienummer

Mailboxbestand gemaakt door Opera Mail, een e-mailclient ingebouwd in de Opera-webbrowser; bevat e-mailberichten voor een specifieke e-mailmap, zoals de map Inbox, Concepten of Verzonden berichten; opgeslagen in een vergelijkbare bestandsindeling naar de Mozilla Thunderbird-mailmappen.

Meer informatie

Het hulpprogramma Aid4Mail kan MBS-bestanden lezen en exporteren naar andere postvakindelingen, inclusief standaard .MBX -bestanden en Outlook, Windows Live Mail en eigen indelingen van Thunderbird.

ABC Amber Opera Converter kan MBS-bestanden ook converteren naar voor mensen leesbare formaten, zoals .TXT , .PDF , .RTF , .HTML , en .DOC bestanden. De MBS2MBX-tool kan ook MBS-bestanden van Opera-versie 7.x naar .MBX Mbox-bestanden converteren. Het is echter mogelijk dat sommige berichten niet correct worden vertaald.

Programma's die openen MBS bestanden
Windows
Opera
Aryson MBOX Viewer
Linux
Opera
Macintosh
Opera

Over MBS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mbs is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Opera Mailbox File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.