Hoofd : Bestandsextensies : .mbm Het dossier

.mbm Bestandsextensie

Bestandstype1 Kerbal Space Program Texture File

Ontwikkelaar Squad
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is MBM file?

3D-modelstructuur gebruikt door Kerbal Space Program (KSP), een bouwprogramma voor ruimtevaartprogramma's; slaat texturen op waarnaar wordt verwezen door het .MU mesh-bestand; wordt gebruikt voor het uiterlijk van ruimtependels en andere ruimtevoorwerpen.

Programma's die openen MBM bestanden

Bestandstype2 Multi Bitmap File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.MBM optienummer2

Bitmapafbeeldingsindeling die verschillende bitmap ( .BMP ) afbeeldingen in één bestand kan opslaan; gebruikt op mobiele apparaten die het Symbian OS gebruiken; kan wallpapers, opstartbeelden of afbeeldingen die worden gebruikt door Symbian-toepassingen opslaan; kan worden geopend met het Symbian OS Images-programma op mobiele apparaten.

Meer informatie

Het MBM-formaat is afkomstig van het "PSIoN serie 5" -formaat en wordt soms ook wel het "Mobile Bitmap" -formaat genoemd.

Programma's die openen MBM bestanden
Windows
XnViewMP
Bitmap Converter tool (bmconv.exe)
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP
Lemkesoft GraphicConverter

Over MBM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mbm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Multi Bitmap File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.