Hoofd : Bestandsextensies : .master Het dossier

.master Bestandsextensie

Bestandstype ASP.NET Master Page

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

.MASTER optienummer

Hoofdwebpagina of -sjabloon gemaakt met ASP.NET; gebruikt voor het bouwen van meerdere pagina's met dezelfde lay-out; omvat gewoonlijk gedefinieerde kop-, navigatie- en voettekstsecties evenals bewerkbare gebieden; geconstrueerd met behulp van HTML, net als een normale webpagina.

Meer informatie

Bij het bewerken van een webpagina op basis van een basispagina, zijn de niet-bewerkbare gebieden grijs gearceerd terwijl wijzigbare items duidelijk worden weergegeven. Bewerkbare gebieden kunnen worden gedefinieerd door de stramienpagina rechtstreeks te bewerken. Hoofdpagina's werken in combinatie met inhoudspagina's die samenvoegen met de basispagina om de uitvoer te produceren die de gebruiker ziet.

Programma's die openen MASTER bestanden
Windows
Microsoft Visual Studio
Microsoft Visual Web Developer

Over MASTER bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .master is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ASP.NET Master Page beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.