Hoofd : Bestandsextensies : .mar Het dossier

.mar Bestandsextensie

Bestandstype1 Mozilla Archive

Ontwikkelaar Mozilla
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

Wat is MAR file?

Toepassingsupdatebestand gebruikt door Mozilla-programma's zoals Firefox, Thunderbird en SeaMonkey; bevat bestanden die het programma bijwerken naar een nieuwe versie; gerund door het Mozilla-updateprogramma (update.exe in Windows), dat wordt meegeleverd met Mozilla-software-installaties; opgeslagen in een aangepast bestandsformaat, maar Mozilla heeft de specificatie openbaar beschikbaar gemaakt.

Meer informatie

Mozilla-programma's downloaden en starten automatisch MAR-bestanden, zodat de typische gebruiker nooit een MAR-bestand handmatig zal openen. MAR-bestanden kunnen echter worden gebruikt om een Mozilla-programma handmatig bij te werken zonder het te openen, wat handig kan zijn voor systeembeheerders.

Het Mozilla-ontwikkelteam genereert nachtelijke builds voor hun softwareproducten met een MAR-updatepakket. Gebruikers kunnen daarom elke dag software-updates toepassen met de nieuwste release.

OPMERKING: MAR-bestanden gemaakt door het Mozilla-team gebruiken de bestandsnaamconventie [programma] - [versie] .complete.mar en [programma] - [versie] .parial.mar voor volledige en gedeeltelijke software-updates.

Programma's die openen MAR bestanden
Windows
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
Mozilla SeaMonkey
Linux
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
Mozilla SeaMonkey
Macintosh
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
Mozilla SeaMonkey

Bestandstype2 Microsoft Access Report

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Database bestanden
Formaat N/A

.MAR optienummer2

snelkoppelingsbestand gemaakt door Microsoft Access, een relationeel databaseprogramma voor de desktopcomputer; bevat een link naar een rapport in een Access-database; kan worden gemaakt door een rapportobject naar het bureaublad te slepen en kan worden geopend door op het bestand te dubbelklikken.

Programma's die openen MAR bestanden
Windows
Microsoft Access

Bestandstype3 Mariner Calc Spreadsheet

Ontwikkelaar Mariner Software
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat Binary

.MAR optienummer3

Spreadsheet gemaakt met Mariner Calc, een lichtgewicht spreadsheet-toepassing voor Mac OS X; bevat gegevens geordend in rijen en kolommen; ondersteunt functies, grafieken, benoemde bereiken, sorteren en auto-sommatie.

Meer informatie

MAR-bestanden worden opgeslagen in een eigen indeling die alleen kan worden geopend met Mariner Calc.

Programma's die openen MAR bestanden

Over MAR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mar is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Mariner Calc Spreadsheet beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.