Hoofd : Bestandsextensies : .mapx Het dossier

.mapx Bestandsextensie

Bestandstype Mapjects Client Webparts File

Ontwikkelaar Mapjects Development
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.MAPX optienummer

Bestand gebruikt door Mapjects GRYD, een operationeel visualisatiesoftwarepakket dat wordt gebruikt voor beveiligingsbeheer, energiebeheer en logistiek; slaat een clientconfiguratie op van "Webparts", dit zijn widgets die samen kunnen worden fijngestampt om geïntegreerde visualisaties weer te geven; gebruikt voor het configureren van rich client-webinterfaces.

Meer informatie

MAPX-bestanden bevinden zich op een Mapjects-webserver en worden geparseerd door de webserver om de rich client-inhoud via een webbrowser te leveren. Ze verwijzen naar backend Mapjects .MAP databestanden, die de gegevens en programmacode bevatten voor de Webparts die worden weergegeven. De Mapjects-webserver ondersteunt de weergave van HTML5, Silverlight, Flash en PHP, evenals de code voor de ASP.NET Razor-engine.

OPMERKING: Met de Mapjects GRYD yPlug-plug-in kan Mapjects GRYD als derde laden -party componenten.

Programma's die openen MAPX bestanden
Windows
Mapjects GRYD
Mapjects GRYD with Mapjects yPlug plug-in
Linux
Mapjects GRYD
Mapjects GRYD with Mapjects yPlug plug-in

Over MAPX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mapx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Mapjects Client Webparts File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.