Hoofd : Bestandsextensies : .mag Het dossier

.mag Bestandsextensie

Bestandstype1 Access Diagram Shortcut File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

Wat is MAG file?

Sneltoets gemaakt door Microsoft Access, een desktop RDBMS-applicatie (Relational Database Management System); slaat een snelkoppeling op naar een diagram of diagram dat is gemaakt met behulp van een Access-database; gebruikt voor het laden van diagrammen in Access zonder eerst het databasebestand te hoeven openen.

Meer informatie

OPMERKING: Omdat MAG-bestanden koppelingen bevatten naar actieve database-inhoud, worden ze standaard gewantrouwd in verschillende e-mail- en bestandssamenwerkingsprogramma's, waaronder enkele versies van Microsoft Outlook en Microsoft SharePoint-server.

Programma's die openen MAG bestanden
Windows
Microsoft Access

Bestandstype2 Magic Circuit Layout File

Ontwikkelaar Open Circuit Design
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.MAG optienummer2

Circuitontwerp gemaakt door Magic, een hulpmiddel voor het maken van Very Large Scale Integration (VLSI) lay-outs; bevat een circuitontwerp waarin databussen en componenten zijn verwerkt, evenals ontwerpverificatiegegevens die ervoor zorgen dat het circuit correct is ontworpen.

Meer informatie

Magic wordt vaak gebruikt voor educatieve doeleinden op het gebied van elektrische en computertechnologie (ECE) en computerwetenschappen (CS).

Programma's die openen MAG bestanden
Windows
Open Circuit Design Magic VLSI Layout Tool
Linux
Open Circuit Design Magic VLSI Layout Tool

Over MAG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mag is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Magic Circuit Layout File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.