Hoofd : Bestandsextensies : .maff Het dossier

.maff Bestandsextensie

Bestandstype Mozilla Archive Format File

Ontwikkelaar Mozilla
Categorie Web-bestanden
Formaat Zip

.MAFF optienummer

Gecomprimeerd webarchief gemaakt door Mozilla's Firefox- en SeaMonkey-toepassingen; opgeslagen in een gecomprimeerde .ZIP -indeling en bevat een of meer webpagina's, inclusief de metadata die nodig is om de pagina's offline weer te geven; bevat ook downloadbare inhoud, zoals audio of video.

Meer informatie

MAFF-bestanden worden gebruikt om offline door webpagina's te bladeren. Omdat de indeling meerdere browsertabbladen ondersteunt, kunnen gebruikers ook offline navigeren tussen opgeslagen tabbladen.

Voor MAFF-bestanden is de Mozilla-invoegtoepassing MAF vereist (gedownload als .XPI -bestand). Zodra deze plug-in is geïnstalleerd, kunt u MAFF-archieven in Firefox opslaan door Bestand → Tabbladen opslaan als ... of Bestand → Alle tabbladen opslaan als ....

te selecteren.
Programma's die openen MAFF bestanden
Windows
Mozilla Firefox
Mozilla SeaMonkey
Linux
Mozilla Firefox
Mozilla SeaMonkey
Macintosh
Mozilla Firefox
Mozilla SeaMonkey

Over MAFF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .maff is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Mozilla Archive Format File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.