Hoofd : Bestandsextensies : .mad Het dossier

.mad Bestandsextensie

Bestandstype1 Electronic Arts Madcow Movie File

Ontwikkelaar Electronic Arts
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

Wat is MAD file?

Videobestand gebruikt door een verscheidenheid aan games ontwikkeld door Electronic Arts, zoals de Need for Speed-serie en geselecteerde Sims-spellen; bevat audio- en videogegevens die worden gebruikt om titel- en logesequenties af te spelen, films te openen, scènes in de game en andere films.

Meer informatie

De MAD-indeling maakt gebruik van MADk-, MADm- en MADe-chunks of gegevensreeksen die overeenkomen met verschillende videoframetypen die worden gebruikt om video en audio af te spelen.

OPMERKING: Media Player Classic kan speel alleen de audio in MAD-bestanden en niet de video.

Programma's die openen MAD bestanden
Windows
Electronic Arts Need for Speed: Underground
Electronic Arts The Sims 2
Electronic Arts Need for Speed: Hot Pursuit
Macintosh
Electronic Arts The Sims 2

Bestandstype2 Access Module Shortcut

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.MAD optienummer2

snelkoppelingsbestand gebruikt door Microsoft Access, een relationele database-applicatie voor de Windows-desktopomgeving; links naar een databasemodule die procedures bevat die geschreven zijn in de Visual Basic for Applications (VBA) taal; gebruikt in oudere versies van Microsoft Access als snelkoppeling op het bureaublad om de module te openen.

Meer informatie

MAD-bestanden zijn snelkoppelingen naar modules en bevatten niet zelf de inhoud van de invoegtoepassing.

Programma's die openen MAD bestanden
Windows
Microsoft Access

Over MAD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mad is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Access Module Shortcut beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.