Hoofd : Bestandsextensies : .lvl Het dossier

.lvl Bestandsextensie

Bestandstype1 Game Level File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

Wat is LVL file?

Bevat niveaugegevens voor een computerspel; kan een niveaukaart, tekens, objecten en andere gegevens bevatten die worden gebruikt om het niveau te creëren; meestal opgeslagen in groepen.

Meer informatie

LVL-bestanden worden gebruikt door een aantal verschillende spellen, waaronder LucasArts Star Wars Battlefront, Parallax Descent 2, Rockstar Games Max Payne, WOM Games Snood en Lasertank.

Bestandsniveau-bestanden moeten meestal niet handmatig worden geopend, omdat ze automatisch worden geladen door het bijbehorende programma. Sommige LVL-bestanden kunnen echter worden bewerkt met een niveau-editor zoals de LVL Extractor voor Star Wars BattleFront-niveaus.

Programma's die openen LVL bestanden
Windows
Referenced by various video games
May be editable with a level editor
Macintosh
Referenced by various video games
May be editable with a level editor

Bestandstype2 Android Motion Video Thumbnail File

Ontwikkelaar Google
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.LVL optienummer2

Thumbnail-bestand gemaakt door de standaard videospeler meegeleverd met sommige Android-apparaten; bevat een stopframe voor een filmvideo die op het apparaat is afgespeeld en meestal wordt opgeslagen met verschillende andere LVL-bestanden.

Meer informatie

LVL-bestanden worden aangemaakt in de map /.thumbnails/ op de interne opslag van het apparaat. Ze kunnen veilig worden verwijderd, maar Android maakt nieuwe als je je volgende video afspeelt.

Programma's die openen LVL bestanden
Android
Google Android Video

Over LVL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .lvl is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Android Motion Video Thumbnail File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.