Hoofd : Bestandsextensies : .lvix Het dossier

.lvix Bestandsextensie

Bestandstype Lightworks Video Index File

Ontwikkelaar EditShare
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.LVIX optienummer

Bestand gemaakt door Lightworks, een programma waarmee je video kunt bewerken; bevat video en audio metadata over .MP4 en .MOV mediabestanden gebruikt door Lightworks; verwezen door Lightworks om de bewerkingsworkflow te verfijnen; vergelijkbaar met het bestand .MXF .

Meer informatie

Nadat een video in Lightworks is geïmporteerd, wordt het LVIX-bestand gemaakt. Deze bevindt zich in de map "Materiaal" van Lightworks met dezelfde naam als de geïmporteerde video, maar met de extensie LVIX aan het einde toegevoegd. Als de geïmporteerde video de naam V00P00J.mp4 heeft, is het nieuwe bestand V00P00J.mp4.lvix.

OPMERKING: .VIX -bestanden zijn hetzelfde als LVIX-bestanden maar worden gebruikt voor .MTS mediabestanden.

Programma's die openen LVIX bestanden

Over LVIX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .lvix is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Lightworks Video Index File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.