Hoofd : Bestandsextensies : .lrv Het dossier

.lrv Bestandsextensie

Bestandstype Low Resolution Video File

Ontwikkelaar GoPro
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.LRV optienummer

Videobestand met lage resolutie gemaakt in het MPEG-4-videoformaat; geproduceerd door een aantal GoPro-camera's inclusief de GoPro HERO2 en HERO3, met de juiste software-updates vereist voor de oudere camera's; gemaakt parallel met een HD-bestand (High Definition) van de video.

Meer informatie

LRV-bestanden worden tijdens het bewerkingsproces gebruikt om de hoeveelheid rekenkracht die nodig is om een video te bewerken te verminderen in vergelijking met het gebruik van het HD-bestand. Nadat een video is bewerkt, kan het LRV-bestand worden vervangen door het HD-bestand voordat de laatste video wordt weergegeven.

Deze bestanden worden ook gebruikt voor voorbeeldweergave met mobiele apps van GoPro, voor afspelen via Wi-Fi of als streaming buffer wanneer een smartphone wordt gebruikt als een controle-apparaat.

LRV-video wordt opgenomen in 240p bij 29,97 frames per seconde, ongeacht de camera-instellingen.

Om een LRV-bestand af te spelen, hoeft u alleen maar hernoem het bestand naar .MP4 en open het met elke toepassing die .MPEG4 videobestanden kan openen.

Programma's die openen LRV bestanden
Windows
Microsoft Windows Media Player
Media Player Classic
RealNetworks RealPlayer Cloud
Android
RealNetworks RealPlayer Cloud
Macintosh
RealNetworks RealPlayer Cloud
Apple iMovie
iOS
RealNetworks RealPlayer Cloud
Apple iMovie

Over LRV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .lrv is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Low Resolution Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.