Hoofd : Bestandsextensies : .lrs Het dossier

.lrs Bestandsextensie

Bestandstype1 Librie Reader Source File

Ontwikkelaar N/A
Categorie eBook-bestanden
Formaat XML

Wat is LRS file?

Bestand dat wordt gebruikt om een eBoek te genereren voor de Sony Portable Reader, een eBook-leesapparaat; bevat brongegevens die zijn gebruikt om een Sony "BroadBand eBook" (BBeB) te maken; opgeslagen in een XML-indeling die eigenschappen en inhoud van eBoeken beschrijft.

Meer informatie

LRS-bestanden worden gebruikt om .LRF te genereren, dat kan worden gebruikt door een Sony Portable Reader. LRS-bestanden kunnen worden teruggestuurd vanuit LRF-bestanden.

Programma's die openen LRS bestanden
Windows
Calibre
BookDesigner
Makelrf
Canon Book Creator
Linux
Calibre
Macintosh
Calibre

Bestandstype2 Check Point License Request File

Ontwikkelaar Check Point Software Technologies
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.LRS optienummer2

Bestand gemaakt door Check Point Full Disk Encryption, een programma dat wordt gebruikt voor het beveiligen van informatie op harde schijven; slaat een door een licentiebestand aangemaakte serverzijde op wanneer een nieuwe clientcomputer met Check Point Full Disk Encryption wordt gebruikt, communiceert terug naar de licentieserver.

Meer informatie

LRS-bestanden worden op een computer opgeslagen met Check Point Full Disk Encryption geïnstalleerd. Ze worden gebruikt om de software te activeren en er wordt naar verwezen door de software op de computer.

Programma's die openen LRS bestanden

Over LRS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .lrs is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Check Point License Request File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.