Hoofd : Bestandsextensies : .lrpreview Het dossier

.lrpreview Bestandsextensie

Bestandstype Adobe Lightroom Preview File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.LRPREVIEW optienummer

Bestand dat wordt gebruikt door Adobe Lightroom, een toepassing die wordt gebruikt voor het beheren en bewerken van digitale foto's; slaat een voorbeeldversie van een afbeelding op in Lightroom; kan worden geëxtraheerd als .JPG uit de afbeeldingscache van een catalogus met behulp van de plug-in 'Uitpakken cachegezichten' om originele stamafbeeldingen te vervangen die verloren zijn gegaan.

Meer informatie

Lightroom maakt voorbeelden van verschillende formaten van originele afbeeldingen. Als er een 1: 1-voorbeeld beschikbaar is, kan het bestand worden hersteld als een JPG-bestand, dat dezelfde resolutie zal bieden als de oorspronkelijke afbeelding.

De LRViewer-toepassing kan direct bladeren in previews en deze exporteren als JPG-afbeeldingen. De plug-in 'Extract Cached Images' is alleen compatibel met versies 2 en 4 van Adobe Lightroom.

OPMERKING: Lightroom heette voorheen Photoshop Lightroom.

Programma's die openen LRPREVIEW bestanden
Windows
Adobe Lightroom
Macintosh
Adobe Lightroom
LRViewer

Over LRPREVIEW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .lrpreview is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Lightroom Preview File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.