Hoofd : Bestandsextensies : .lif Het dossier

.lif Bestandsextensie

Bestandstype1 Leica Image File

Ontwikkelaar Leica Microsystems
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is LIF file?

Beeldbestand gemaakt door een Leica microscopie instrumentatie apparaat en de geïntegreerde Leica desktop software; kan meerdere opeenvolgende afbeeldingen bevatten; gebruikt voor het opslaan van zeer vergrote afbeeldingen van biologische monsters, die fotomicrografieën kunnen worden genoemd.

Programma's die openen LIF bestanden

Bestandstype2 LEGO Digital Designer Assets File

Ontwikkelaar The LEGO Group
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.LIF optienummer2

Containerformaat gebruikt door LEGO Digital Designer (LDD), een programma dat wordt gebruikt voor het construeren van 3D-modellen met digitale LEGO-onderdelen; opgeslagen in de installatiemap van het programma en bevat programmagegevens zoals stenen en andere 3D-modeldelen; gebruikt een eigen binair formaat.

Meer informatie

LIF-bestanden kunnen worden geëxtraheerd met een Python-programma met de naam LIF Extractor.

Programma's die openen LIF bestanden

Bestandstype3 TurboTax Information Archive

Ontwikkelaar Intuit
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.LIF optienummer3

Gecomprimeerd archief gemaakt door oudere versies van TurboTax belastingvoorbereidingssoftware; bewaart toepassingsgegevens; niet ondersteund door nieuwere versies van de software.

Programma's die openen LIF bestanden
Windows
Intuit TurboTax
Macintosh
Intuit TurboTax

Over LIF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .lif is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype TurboTax Information Archive beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.