Hoofd : Bestandsextensies : .lib4d Het dossier

.lib4d Bestandsextensie

Bestandstype Cinema 4D Preset Library

Ontwikkelaar MAXON Computer
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.LIB4D optienummer

Bibliotheek gemaakt door Cinema 4D, een professionele toepassing waarmee u 3D-modellen en animaties kunt maken; bevat een of meer presets die door de gebruiker in een scène kunnen worden ingevoegd; omvat vooraf gedefinieerde of op maat gemaakte objecten zoals afbeeldingen, potloodmarkeringen, luchten, baksteen shaders, gradiënten van de lichaamsverf en 3D-ballonnen.

Meer informatie

LIB4D Preset Library-bestanden die bij de toepassing worden geleverd, bevinden zich in de map "browser" in de map "library", die zich bij de toepassing bevindt. Als u dubbelklikt op het LIB4D-bestand, wordt het venster "Inhoudsbrowser" geopend. Hier ziet u een hiërarchie van uw verschillende LIB4D-bestanden. U kunt een nieuwe voorinstellingenbibliotheek maken door Bestand → Nieuwe vooraf ingestelde bibliotheek ... te selecteren, deze een naam te geven en op OK te klikken.

Wanneer u de toepassingsinterface gebruikt, kunt u een objectvoorinstelling invoegen vanuit uw vooraf ingestelde bibliotheek. Selecteer Bestand → Objectvoorinstelling laden in het menu aan de rechterkant van de interface, navigeer naar uw object en selecteer het. U kunt ook een objectvoorinstelling in uw bibliotheek opslaan vanuit hetzelfde gebied door de optie Voorinstelling voor objecten opslaan in hetzelfde menu te selecteren.

Programma's die openen LIB4D bestanden
Windows
MAXON Cinema 4D
Macintosh
MAXON Cinema 4D

Over LIB4D bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .lib4d is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Cinema 4D Preset Library beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.