Hoofd : Bestandsextensies : .lex Het dossier

.lex Bestandsextensie

Bestandstype Adobe Linguistic Library Data File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.LEX optienummer

Een LEX-bestand is een lexicongegevensbestand gemaakt door Linguistic Library, een Adobe-ontwikkelingskit die wordt gebruikt om taalkundige diensten, zoals spelling- en grammaticacontrole, aan Adobe-producten toe te voegen. Het bevat de gedeelde lexicons, of woorden en hun syntaxis, voor een taal. LEX-bestanden worden gebruikt om taalspecifieke gegevens op te slaan voor documentvalidatie in Adobe-producten.

Meer informatie

LEX-bestanden kunnen worden gebruikt in meerdere Adobe-producten, waaronder Acrobat, Photoshop, InDesign en Illustrator.

Programma's die openen LEX bestanden
Windows
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Microsoft Office
Adobe InDesign
Adobe Linguistic Library
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Microsoft Office
Adobe InDesign
Adobe Linguistic Library

Over LEX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .lex is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Linguistic Library Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.