Hoofd : Bestandsextensies : .layout Het dossier

.layout Bestandsextensie

Bestandstype1 Code::Blocks Workspace Layout File

Ontwikkelaar Code Blocks
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

Wat is LAYOUT file?

Application-ondersteuningsbestand gemaakt door Code :: Blocks, een open source software-ontwikkeling IDE voor C / C ++; slaat lay-outinstellingen op voor de werkruimte van de ontwikkelaar, zoals welke bestanden open waren en waar ze waren geplaatst; opgeslagen met een .CBP (Code :: Blokken project) bestand en gebruikt om de werkruimte-opmaak voor het project te herstellen.

Programma's die openen LAYOUT bestanden
Windows
Code Blocks
Linux
Code Blocks
Macintosh
Code Blocks

Bestandstype2 LayOut Document

Ontwikkelaar Trimble
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat N/A

.LAYOUT optienummer2

Gecomprimeerd bestand gemaakt door Layout, een architectuurtekeningprogramma dat wordt weergegeven in SketchUp Pro; bevat een .XML bestand dat linken naar bronnen waarnaar wordt verwezen in uw document; bevat ook alle bestanden waarnaar het XML-bestand verwijst, zoals tekstbestanden, modellen en afbeeldingen.

Meer informatie

U kunt standaard LAYOUT-bestanden zoeken door deze stappen te volgen:

U kunt ook uw eigen LAYOUT-bestanden maken:

Programma's die openen LAYOUT bestanden
Windows
Trimble SketchUp
Macintosh
Trimble SketchUp
Trimble LayOut

Over LAYOUT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .layout is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype LayOut Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.