NEE : SV : NL .la-bestand

.la Bestandsextensie

Bestandstype 1Lossless audiobestand

De ontwikkelaar La
Categorie Geluidsbestanden
Formaat NB

Wat is een LA-bestand?

Audiobestand gecomprimeerd door La, een verliesvrij audiocompressieprogramma; Comprimeert de audiobestandsgrootte zonder de kwaliteit te beïnvloeden; heeft een langere coderingstijd dan de meeste andere verliesvrije compressoren, maar resulteert in een grotere compressie.

Programma's die LA-bestanden openen
Dakramen en raamkozijnen
Foobar2000
Winamp
La
Linux
XMMS
La
Regenjas
Winamp

Bestandstype 2Libtool-archief

De ontwikkelaar GNU
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Tekst

.LA optienummer 2

Een LA-bestand is een archief dat wordt gebruikt door Libtool, een generiek bibliotheekondersteuningsscript dat wordt gebruikt om draagbare gecompileerde bibliotheken te maken. Het bevat een bibliotheekdescriptor die een verwijzing naar een gedeelde of dynamische bibliotheek kan bevatten. LA-bestanden worden voornamelijk gebruikt om de doelmap voor de bibliotheek en de afhankelijkheden van de wiskundebibliotheek te onthouden.

Meer informatie

Libtool is ontworpen om gedeelde bibliotheken op Unix te bouwen. Het gebruikt het LA-bestand om bibliotheken te koppelen, aangezien statische bibliotheken slechts archieven zijn die geen metagegevens bevatten om andere bibliotheken ermee te koppelen. Het LA-bestand is het enige bestand dat door Libtool wordt gebruikt om bibliotheekafhankelijkheden, bestandsnamen en bibliotheekversies en -revisies tussen verschillende platforms te behouden.

Programma's die LA-bestanden openen
Linux
Libtool

Over LA-bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie *.la verantwoordelijk voor is en hoe u het kunt openen.

Alle bestandstypen, Libtool-archiefdocumenten, Mac-, Windows-, Linux-, Android- en iOS-softwarebeschrijvingen die op deze pagina worden vermeld, zijn individueel onderzocht en geverifieerd met behulp van de opdracht Hoe te openen. Wij streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsformaten die wij meerdere malen hebben getest.