Hoofd : Bestandsextensies : .kys Het dossier

.kys Bestandsextensie

Bestandstype Adobe Photoshop Keyboard Shortcuts File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.KYS optienummer

Een KYS-bestand bevat sneltoetsen die zijn gemaakt door Photoshop, een professioneel bewerkingsprogramma voor grafische afbeeldingen. Het slaat aangepaste toetscombinaties op die worden gebruikt om menu-opties en andere opdrachten te activeren. Met KYS-bestanden kunnen snelkoppelingen worden hersteld tussen installaties van Photoshop.

Meer informatie

KYS-bestanden kunnen worden gemaakt en geladen vanuit Photoshop Keboard Shortcuts & Menu's venster, dat kan worden geopend door te kiezen voor Venster → Werkruimte → Sneltoetsen en amp; Menu's ... in het applicatiemenu.

Voorbeelden van veelgebruikte sneltoetsen voor Photoshop-sneltoetsen zijn Cmd-Shift-N voor het maken van een nieuwe laag en Cmd-Opt-I, waarmee het venster voor het wijzigen van de grootte wordt geopend. Functies die geen standaardsnelkoppelingen hebben, zoals het venster Helderheid / contrast, kunnen hun eigen snelkoppelingen hebben toegepast en opgeslagen in een KYS-bestand. Standaardsnelkoppelingen kunnen ook worden overschreven.

OPMERKING: KYS-bestanden worden ook gebruikt door Adobe Illustrator.

Programma's die openen KYS bestanden
Windows
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Macintosh
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator

Over KYS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .kys is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Photoshop Keyboard Shortcuts File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.