Hoofd : Bestandsextensies : .kxx Het dossier

.kxx Bestandsextensie

Bestandstype Keyman Developer Encrypted Keyboard File

Ontwikkelaar Tavultesoft
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.KXX optienummer

Een KXX-bestand bevat een gecodeerd toetsenbordbestand gemaakt door Keyman Developer, een toepassing die wordt gebruikt om digitale toetsenborden te maken, bewerken en distribueren. Het slaat een versleuteld toetsenbord op voor een aangepast Keyman Engine-product. KXX-bestanden kunnen niet worden gebruikt met een ander product dan het aangepaste product waarvoor het is gemaakt.

Meer informatie

Met Keyman Developer kun je aangepaste producten ontwikkelen. Elk product wordt geleverd met een gecodeerd toetsenbord, dat is opgeslagen in het KXX-bestand. Het bestand wordt gemaakt wanneer u een installatieprogramma voor het aangepaste Keyman Engine-product maakt. KXX-bestanden zijn vergrendeld op het aangepaste product, waardoor ze niet compatibel zijn met Keyman Desktop of andere aangepaste producten.

Programma's die openen KXX bestanden

Over KXX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .kxx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Keyman Developer Encrypted Keyboard File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.