Hoofd : Bestandsextensies : .kms Het dossier

.kms Bestandsextensie

Bestandstype Correlate Solutions File

Ontwikkelaar Correlate
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.KMS optienummer

Een KMS-bestand is een gegevensbestand gemaakt door Correlate Client, een Windows-programma dat wordt gebruikt om snelkoppelingen naar bestanden te maken en deze in één document te ordenen. Het bevat een structuur van een of meer snelkoppelingen naar bestanden. KMS-bestanden worden vaak gebruikt om koppelingen naar bedrijfs-, personeels-, project- en productiviteitgerelateerde bestanden op te slaan.

Meer informatie

KMS-bestand geopend in Correlate Client

Correlate is een programma waarmee u uw bestanden kunt ordenen door snelkoppelingen te maken. Het is beschikbaar als een webprogramma, waarmee u uw bestanden kunt organiseren vanuit verschillende cloudopslagservices zoals Google Drive, Dropbox en OneDrive, evenals links naar websites of tekst van notities.

Correleren is ook beschikbaar als een Windows-bureaubladprogramma met de naam "Correlate Client", dat is voor gebruikers die alleen bestanden op hun computer willen ordenen. Met dit programma kunt u bestanden op uw computer organiseren in een gestructureerd document door een bestand naar het document te slepen en neer te zetten en een dynamische koppeling of snelkoppeling naar het bestand te maken in plaats van het fysiek te verplaatsen of te dupliceren. Als u bijvoorbeeld een HR-bedrijfsgedragsdocument maakt en alle gerelateerde bestanden op één plaats wilt ordenen, kunt u de bestanden slepen en neerzetten in het HR-bedrijfsgedragsdocument, die worden omgezet in koppelingen waarop u kunt klikken om de gerelateerd bestand.

Het KMS-bestand is het belangrijkste bestandstype dat is gekoppeld aan Correlate Client. Wanneer u een nieuw bestand maakt door Bestand → Nieuw te selecteren en het documenttype te kiezen, maakt Correlate Client het KMS-bestand om de koppelingen en andere informatie in het document op te slaan. U kunt een KMS-bestand opslaan door Bestand → Opslaan of Opslaan als te selecteren en vervolgens "Correlate Solutions (* .kms)" te selecteren in de vervolgkeuzelijst "Opslaan als type". Om een KMS-bestand te openen, selecteert u Bestand → Openen. U kunt ook een .KMA -bestand van een KMS-bestand maken door Bestand → Opslaan als te selecteren en vervolgens "Archieven correleren (* .kma)" te selecteren in de vervolgkeuzelijst "Opslaan als type".

OPMERKING: Correleren Client staat ook bekend als "Correlate K-Map Desktop."

Programma's die openen KMS bestanden

Over KMS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .kms is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Correlate Solutions File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.