Hoofd : Bestandsextensies : .klq Het dossier

.klq Bestandsextensie

Bestandstype Kaspersky Quarantine File

Ontwikkelaar Kaspersky
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.KLQ optienummer

Quarantainebestand gemaakt door Kaspersky-softwareproducten, zoals Anti-Virus en Internet Security; bevat virussen die zijn gecodeerd en in quarantaine zijn geplaatst door Kaspersky-producten.

Meer informatie

KLQ-bestanden kunnen in de loop van de tijd nogal groot worden, dus misschien wilt u ze verwijderen. Om KLQ-bestanden te verwijderen, moet 'Zelfbescherming' zijn uitgeschakeld in Kaspersky Internet Security → Instellingen → Opties → Zelfbescherming. Na het uitschakelen van 'Zelfverdediging' kunnen de bestanden worden verwijderd, maar zorg ervoor dat je 'Zelfverdediging' weer inschakelt.

Programma's die openen KLQ bestanden
Windows
Kaspersky Anti-Virus
Kaspersky Internet Security
Macintosh
Kaspersky Internet Security for Mac

Over KLQ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .klq is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Kaspersky Quarantine File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.