Hoofd : Bestandsextensies : .kfx Het dossier

.kfx Bestandsextensie

Bestandstype1 Amazon KF10 eBook File

Ontwikkelaar Amazon
Categorie eBook-bestanden
Formaat Binary

Wat is KFX file?

Een KFX-bestand is een eBoek gemaakt in de Kindle-indeling 10 (KF10), de opvolger van Amazon voor het .AZW3 (Kindle 8) -formaat. Het bevat een Amazon eBoek, dat de tekst en metadata bevat die het boek beschrijven, zoals de auteur, titel en aantal pagina's. KFX-bestanden ondersteunen verbeterde typeermogelijkheden die niet zijn geboden in eerdere indelingen, zoals woordafbreking, verbeterde tekenplaatsing en woordafstand, en een meer aanpasbare paginalay-out en marges.

Meer informatie

KFX-bestand geopend in Kindle voor Mac 1.2

eBoeken kunnen in verschillende indelingen worden opgeslagen. Het formaat van een eBoek dat is gedownload van de Amazon Store hangt af van het apparaat dat wordt gebruikt om het eBook te downloaden en te lezen. Het kan worden opgeslagen in het KFX-formaat of in de .MOBI , .AZW , of .AZW3 formaten.

Om eBoeken te openen en te bekijken die zijn opgeslagen in het KFX-formaat, biedt Amazon een Kindle-app voor Windows , macOS, Android en iOS. U kunt ook Calibre gebruiken, een populair programma voor het beheren en openen van verschillende eBook-indelingen.

Programma's die openen KFX bestanden
Windows
Amazon Kindle for PC
Calibre
Linux
Calibre
Macintosh
Amazon Kindle for Mac
Calibre
iOS
Amazon Kindle

Bestandstype2 Kofax Image File

Ontwikkelaar Kofax
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.KFX optienummer2

Rasterafbeelding gemaakt door Kofax-software voor scannen en imaging; bevat een afbeelding geformatteerd als een Kofax Group 4-afbeelding; bevat een 128 byte-header, die informatie bevat over de afbeeldingsgrootte, de gemaakte datum, de gewijzigde datum, bitdiepte en resolutie; bevat ook een beschrijvingstekstveld.

Programma's die openen KFX bestanden
Windows
XnViewMP
Corel PaintShop Pro
GraphicsConverter
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Over KFX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .kfx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Kofax Image File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.